Touch of Matrix

Om Touch of matrix uit te leggen gebruiken we de computer als metafoor voor het menselijk lichaam. Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen, waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of zelfs uitvalt. Ook het lichaam kan op een gegeven moment ook blokkeren en vastlopen. Touch of matrix is een bewustzijnsmethodiek die alles in beweging zet. Door middel van een Touch of matrix behandeling wordt er gewerkt aan een klacht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Belemmering opsporen

Wil je meer rust en vrijheid in je lichaam of wil je weten wat jou belemmert bij het afvallen? Ik nodig je uit voor een behandeling Touch of Matrix. De behandeling kan goed gecombineerd worden met mijn coaching als diëtist. We kunnen lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele barrières opsporen en oplossen.

Behandeling

Een behandeling begin staand, maar het kan zijn dat je na een poos wilt gaan zitten of moet liggen. Ik start de behandeling met verbinding maken, als we een goede verbinding hebben kom je in beweging,

Je houdt je kleding aan, de schoenen gaan uit, door middel van lichte aanraking en vragen stellen aan je lichaam en aan het grote veld met informatie gaat de behandeling starten. Een behandeling duurt ongeveer 45-75 minuten.

Kosten en afspraak maken

De behandeling kost 60 euro. Reken erop dat er minimaal 2 behandelingen nodig zijn (de tweede het liefst binnen een week). Bel, app of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.touchofmatrix.nl/

Touch of Matrix

Disclaimer

Touch of Matrix is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Touch of Matrix is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Touch of Matrix TM sluit geen enkel ander middel uit. Indien u wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen u en de betreffende beoefenaar van deze ander discipline. De Touch of Matrix therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.