Moe door ingehouden woede?

11 jun 2020

Moedeloos moe

Wat de jonge vrouw voor me vertelde klopte niet met het beeld wat ik zag. Ze vertelde dat ze zo gruwelijk moe was. Ze stond al moe op, gedurende de dag bleef ze moe en uitgeput ging ze ’s avonds om 9 uur al naar bed. Ze werd er moedeloos van, want het belemmerde haar om voluit te leven. Ze moest zich van alles en nog wat ontzien vanwege haar energiepeil. Het beeld klopte niet, omdat ik een stralende blik zag, een vrouw vol levenslust en ogenschijnlijk voldoende energie.

Anders eten?

Ze wilde graag weten of ze met een verandering van haar voedingspatroon wellicht wat meer energie zou kunnen krijgen. Ze was al begonnen met het extra innemen van vitamine B12 en vitamine D, omdat de huisarts geconstateerd had dat die waardes te laag waren.

Ze had haar voedingspatroon gedurende een paar dagen nauwgezet bijgehouden met behulp van een voedingsdagboek. Ze at keurig volgens de Richtlijnen Goede Voeding. Haar gewicht was al jaren netjes op peil.

Oervoeding

Een aantal weken heeft ze uitgetest of oervoeding haar wellicht meer energie zou opleveren. In oervoeding zit geen zuivel, geen granen en geen suikers. Alle drie kunnen ze voor darmproblemen en vermoeidheid zorgen. Het dieet ging haar makkelijk af, ze at heerlijk en ruim voldoende om op gewicht te blijven. Haar darmwerking en haar huid en haar verbeterden, maar waar we beide op gehoopt hadden gebeurde nauwelijks: geen sprankje meer energie. Heel frustrerend.

Touch of Matrix

Ik heb haar een consult Touch of matrix aangeboden, omdat het ons beiden wel duidelijk was dat verandering van voeding niet het gewenste effect gaf.

Om Touch of Matrix uit te leggen wordt de computer gebruikt als metafoor voor het menselijk lichaam. Op elke computer zit een harde schijf die allerlei data en programma’s bevat. Deze programma’s kunnen blokkeren, veel geheugen innemen of vastlopen, waardoor de computer op een gegeven moment minder functioneert of zelfs uitvalt. Ook het lichaam kan op een gegeven moment blokkeren en vastlopen. Touch of matrix is een bewustzijnsmethodiek die alles in beweging zet. Door middel van een Touch of matrix behandeling wordt er gewerkt aan een klacht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

In de eerste behandeling moest ze erg wennen aan deze manier van het bevragen van het lichaam. Gelukkig kan ik met een paar vingerkliks de blokkades en weerstanden weghalen. Al snel ging alle focus naar haar keel. Ze had het idee dat ze niet kon ademen, niet kon slikken, niet kon praten, niet kon gapen. Iets blokkeerde haar. Met Touch of Matrix kan ik lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele barrières opsporen en oplossen.

Woede blokkeerde haar, dat werd tijdens de tweede sessie duidelijk. Enorme woede kwam los en kon tijdens de behandeling opgelost worden. Met wat huiswerk kan ze nu verder werken aan dit emotionele en mentale proces. Om zodoende te ervaren of de vermoeidheid misschien opgekropte woede was?

Ik ben benieuwd naar haar verhalen. Ze komt volgende maand weer op het spreekuur.

Wil je meer rust en vrijheid in je lichaam of wil je weten wat jou belemmert bij bijvoorbeeld het afvallen? Ik nodig je uit voor een behandeling Touch of Matrix. De behandeling kan goed gecombineerd worden met mijn coaching als diëtist.

«

< Ga naar het vorige en volgende bericht >

»